Even voorstellen

Graag stel ik me voor; Femke de Kok – jouw nieuwe Virtual Assistant!

Ik werk ‘in de cloud’. Volledig online en op afstand zorg ik voor ondersteuning. Eigenlijk alles waar je als ondernemer geen zin, geen tijd of onvoldoende kennis van hebt, kun je bij mij kwijt. Daarmee ben ik veel meer dan een online secretaresse. Ik ben je afdeling Sales, Marketing, HR en Finance in één. Alles waar jij niet aan toe komt kun je uitbesteden aan mij; jouw eigen Virtual Assistant. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent; ondernemen.

Ik heb mijn eigen werkplek; thuis. Daarnaast heb je misschien nog niet genoeg werk om uit te besteden aan een vaste kracht. Geen nood, ik ben flexibel inzetbaar, niet aan locatie gebonden en helemaal afhankelijk van jouw behoefte, zelfs als dat maar een paar uur per maand is. We bepalen samen wat je nodig hebt en welke taken je uit handen wilt geven.